Club 2024 Webinar

webinar
tot

 

 

Datum    :     Vrijdag 5 januari 2024

Tijd:         20u

Waar:        On-line. Inschrijving noodzakelijk, uitnodiging volgt later via mail.

Programma:    
Het is met groot enthousiasme dat we de terugkeer aankondigen van ons langverwachte jaarlijkse webinar en de traditionele receptie die daarop volgt ! Het lijkt een eeuwigheid geleden dat we onze clubactiviteiten op deze manier hebben kunnen delen en we kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te verwelkomen.

Het webinar is een traditie geworden die we drie jaar geleden begonnen zijn om tegemoet te komen aan de uitdagingen van de pandemie. Het bleek een groot succes en we zijn verheugd om het opnieuw te organiseren, omdat het door de overgrote meerderheid van onze leden zeer gewaardeerd werd.

Dit jaar is extra bijzonder, want onze club bestaat 40 jaar en na het webinar organiseren we zoals van ouds een receptie voor alle leden. Dit geeft ons de gelegenheid om samen te komen, oude vriendschappen te vernieuwen en nieuwe te smeden. Tijdens de receptie kunnen jullie met vrienden over reisplannen praten en ideeën uitwisselen voor de motoravonturen die we in 2024 gaan beleven.

Tijdens het webinar zullen we de clubactiviteiten voor 2024 uitgebreid bespreken, inclusief spannende nieuwe bestemmingen, evenementen en initiatieven. Dit is jouw kans om op de hoogte te blijven van wat de club in petto heeft en om je reisagenda voor het komende jaar te plannen.

We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien, zowel tijdens het webinar als tijdens de receptie daags erna. We hopen dat deze gelegenheden jullie in staat zullen stellen om nieuwe avonturen te plannen, vriendschappen te koesteren en de opwinding van reizen met de motor te delen.

Binnenkort ontvangen jullie meer informatie over de aanmelding voor het webinar en de receptie. Blijf alert en zorg ervoor dat je deel uitmaakt van deze geweldige clubtraditie.

Tot dan, het bestuursorgaan!