Garmisch (Lermoos-Tirol)

1 tot 5 juli 2020

5 dagen – 4 nachten

 

De BMW Motorrad Days te Garmisch-Partenkirchen,
een prachtige omgeving en de kennis van de vorige edities vormen de ideale basis voor een topactiviteit. 

 

We verblijven terug in het “Hotel Edelweiss” in Lermoos - Tirol, een vier sterren sporthotel. De ideale uitvalsbasis om deel te nemen aan de zeer uitgebreide mogelijkheid aan activiteiten. Wij bezoeken dit evenement voor de 18e maal in clubverband.

 

Verblijf

Op basis van half pension. Voor het avondmaal heeft U na de soep keuze uit vier hoofdgerechten. Salade haalt u zelf aan het uitgebreid buffet. Desserts, daar laat u best een plaatsje voor. Buiten allerlei zoet, staat er tevens een kaas en fruit buffet ter uwer beschikking. Aanvallen dus. Tevens helpt elke morgen een rijkelijk gevuld ontbijtbuffet, de hotelgasten door hun ochtendritueel.


Programma

Voor de reis ontvangt u alle nodige informatie. Het programma, de GPS-routes, nuttige tips, enz...
Op de eerste dag rijdt ieder voor zich het traject België – Lermoos. De drie daarop volgende dagen zijn meer dan ruim gevuld. We hebben verschillende activiteiten tijdens de dag, maar ook op vrijdag avond.

Dan gaan we met de bus naar de “Biker-party”. Zo hoeft u de Duitse liters niet te weerstaan. We bezoeken het Treffen met al zijn activiteiten, eigenlijk te veel om hier allemaal op te noemen. Dit alles volgens uw eigen keuze en interesse. De vijfde dag rijden we terug naar België of zij die nu toch al in de Alpen zijn, zetten hun reis verder.

 

PS: voor alle dagen zijn er zelfontworpen GPS-routes voorzien. Zij die een dagje passen willen rijden kunnen hier zeker hun hartje ophalen. Deelnemers die graag iets vroeger komen of wat langer willen blijven, nemen contact op met de organisator. Dit kan aan het zeer voordelig groepstarief.


Voordelen van inschrijven:

Voor alle deelnemers, drink, GPS-routes, eenmaal bustransport van en naar de "BMW Biker Party", reisbegeleiding, garage, gebruik van het overdekt zwembad, sauna en whirlpool.


Deelnemen

Deze clubreis staat enkel open voor leden van BMW Motor Club Vlaanderen.
Leden kunnen de informatie vinden in het BMW Clubjournaal.


Info

Peter Bosmans – Nancy Rose
GSM: 0475/677.989
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.