Op naar Widooie 2024

widooie
tot

Save the date: 30 en 31 maart 2024

 

In het paasweekend richt onze motorclub het Internationaal GS Paastreffen in voor onze leden maar vooral ook voor andere Europese GS-rijders die naar het kasteel van Widooie afzakken om er te kamperen en aan de vele activiteiten van het GS-treffen deel te nemen.

Ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan biedt het onthaalteam aan al onze leden, en dus ook deze met baanmotoren, de mogelijkheid om eens van dichtbij kennis te maken met dit treffen. Hiertoe werden er vanuit de verschillende provincies specifieke ritten opgesteld die je in groep rijdt of die je ook als GPX-bestand kan downloaden.

Een overzichtje van de startplaatsen:

  • House of 27, Winkelsestraat 3 in Lendelede: samenkomst 8h30 op parking aan House of 27 en daar na vertrek (onthaalmedewerkers Mark Steurtewagen,Yves Polfliet, Guy Devreese zullen jullie ontvangen).
    Vanuit Lendelede rijden we naar Peter Dhaese in Zottegem om aan te pikken op de rit naar Widooie.
  • BMW Zottegem, Steenweg op Aalst 92, 9620 Zottegem ontvangt onze leden op 30/3/2024 vanaf 9 uur om van daaruit een rit van 150 km via Waals Brabant naar Widooie te rijden. Onthaalmedewerker Patrick Van de Velde zal jullie daar opwachten. Op zondag wordt gestart van op de parking (dealer is dan gesloten).
  • BMW Meeusen Antwerpen ontvangt onze leden op 30/3/2024 vanaf 9 uur om van daaruit naar Widooie te rijden. Op 31/3/2024 wordt gestart vanop de snelwegparking Q8 in Ranst vanaf 9u30. Het onthaalteam Antwerpen heeft deze rit georganiseerd.
  • Snelwegparking Texaco Heverlee is de startplaats vanuit Brabant waar er vanaf 10u30 wordt afgesproken. Onthaalmedewerker Roger Segers heeft deze rit uitgestippeld.
  • BMW Meeusen Geel is de startplaats voor Limburg; je kan er terecht op zaterdag 30 maart vanaf 9 uur. Op zondag wordt gestart van op de parking.

Wat valt er allemaal te beleven ?

Paul Grumiau en Ronny Blomme zullen jullie zaterdag en zondag ontvangen in Widooie waar een specifieke parking voor de bezoekers is voorzien;
wie ingeschreven heeft, krijgt ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan twee drankbonnetjes en een gratis maaltijd (friet met saus en snack) op vertoon van de lidkaart.

Je kunt eens kennismaken met het GS-treffen; wij verwachten een 150 tal deelnemers met alle mogelijke GS-motoren (het aantal in 2022).
Er is een gymkana circuit; er zullen enkele custommotoren geshowd worden en er zijn verschillende stands en een bar voor de dorstigen.
Er zal ook door CMD een parcours voor trage manoeuvres voorzien worden waar je met elke soort motor je kunsten eens kan uitproberen.

Je kan er ook een heel leuke rit van ongeveer 150km rijden in de streek (Tongeren, de Voer, land van Herve,…) waarvoor het GPX bestand ter beschikking zal gesteld worden van de deelnemers.

Dus heel interessant voor alle baanmotoren om in het paasweekend af te zakken naar Widooie.
Nodig ook je vrienden uit die nog geen lid zijn of misschien met een motor van een ander merk rijden; zij zijn ook welkom om een bezoek te brengen aan het GS-treffen.

We kijken er alvast naar uit om jullie in groten getale te mogen ontvangen in Widooie. Het wordt zeker een super motorweekend !

GPX-files naar Widooie en de rondrit daar vanaf vrijdagnamiddag 29 maart beschikbaar

Voeg toe aan je agenda
ics kalender

Gelieve je hieronder in te schrijven met eventuele duo.

Zo hebben wij een idee van het verwachte aantal deelnemers.

widooie kast

Bestel nu

Deelname Widooie - Zaterdag 30 - 1 pers
Prijs
€ 0,00
Deelname Widooie - Zondag 31 - 1 pers
Prijs
€ 0,00